kuwat

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

kuwat

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko kuwat
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. disêntosani;
  2. rosa;
  3. êngg bisa tahan, awèt;
  4. duwe kadayan (karosan) bisa nindakake;
  5. êngg pc sêntosa, kukuh;








Kata kunci/keywords: arti kuwat, makna kuwat, definisi kuwat, tegese kuwat, tegesipun kuwat
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org