lakon

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

lakon

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko lakon
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. wis tumindak (dilakoni, wis kêpungkur);
  2. crita ing wayang lsp; upama lakon Sêmbadra larung;
  3. saprangkat (sasêtèl) tmr. panah utawa kêrtu;








Kata kunci/keywords: arti lakon, makna lakon, definisi lakon, tegese lakon, tegesipun lakon
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org