Menyang kontèn

lali

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

lali

ngoko
Krama lali
Ngoko lali
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. ora kèlingan;
  2. ora éling (ing nalikané semaput);







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti lali, makna lali, definisi lali, tegese lali, tegesipun lali

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.