lambe

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

lambe

  1. kanggo sambèn gunêman nyatur alaning liyan;
  2. krama/ngoko pinggiraning cangkir, piring lsp;
  3. bambing, têpining prau, sumur lsp;
  4. ks têtêmbungan;







Kata kunci/keywords: arti lambe, makna lambe, definisi lambe, tegese lambe, tegesipun lambe

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.