landa

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

landa Aksara Jawa: (la)ꦤ꧀ (n) (da)
Lingga:

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko landa
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

pc Walanda.








Kata kunci/keywords: arti landa, makna landa, definisi landa, tegese landa, tegesipun landa
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.