landa

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

landa Aksara Jawa: ꦭꦤ꧀ꦢ
Lingga:

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko landa
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

pc Walanda.








Kata kunci/keywords: arti landa, makna landa, definisi landa, tegese landa, tegesipun landa
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org