lawang

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

lawang Aksara Jawa: (la) (wa) (ng)
Lingga:

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko lawang
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

butulaning omah (sênthong lsp.) sing dianggo mlêbu-mêtu;








Kata kunci/keywords: arti lawang, makna lawang, definisi lawang, tegese lawang, tegesipun lawang
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org