lawas

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

lawas

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko lawas
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. (utawa dangu
krama
Krama lawas
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

) wis kêpungkur suwe, wis suwe wêktune;

  1. wis wiwit dhèk biyèn;
  2. (utawa dangu
krama
Krama lawas
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

) suwening wêktu;

  1. wis suwe ênggone nganggo tmr. barang-barang, kb anyar;








Kata kunci/keywords: arti lawas, makna lawas, definisi lawas, tegese lawas, tegesipun lawas
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org