Menyang kontèn

layang

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

layang (la)ꦪꦁ (yang)

ngoko
Krama serat
Ngoko layang
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. dluwang kang tinulisan dikirimaké minangka gantining rerembugan;
  2. buku sing ngémot crita lsp.






Terjemahan kangge tembung layang[?]
Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti layang, makna layang, definisi layang, tegese layang, tegesipun layang

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.