lira-liru

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

lira-liru Aksara Jawa: ꦭꦶ (li) (ra)ꦭꦶ (li)ꦫꦸ (ru)
Lingga:

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko lira-liru
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

tansah ijolan, gonta-ganti;;

Kacocogna karo liru.








Kata kunci/keywords: arti lira-liru, makna lira-liru, definisi lira-liru, tegese lira-liru, tegesipun lira-liru
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.