liru

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

liru

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko liru
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. diganti;
  2. (utawa liron(-an)
ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko liru
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

linton(-an) k) ijol-ijolan, gênti-gêntèn;

  1. êngg seje, liya;







Kata kunci/keywords: arti liru, makna liru, definisi liru, tegese liru, tegesipun liru

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.