lor-kulon

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

lor-kulon Aksara Jawa: ꦭꦺꦴ (lo) (r)ꦏꦸ (ku)ꦭꦺꦴ (lo)ꦤ꧀ (n)
Lingga:

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko lor-kulon
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

keblat antarane lor karo kulon.








Kata kunci/keywords: arti lor-kulon, makna lor-kulon, definisi lor-kulon, tegese lor-kulon, tegesipun lor-kulon
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org