lunga

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

lunga

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko lunga
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

tindak ki

  1. atinggal panggonane, ora ana ing omah;
  2. mlaku mênyang ing;








Kata kunci/keywords: arti lunga, makna lunga, definisi lunga, tegese lunga, tegesipun lunga
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.