Menyang kontèn

mêsi

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

mesi Aksara Jawa: ꦩꦼ (me^)ꦱꦶ (si)
Lingga: (wesi)

  1. kaya wesi, atos banget.







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti mêsi, makna mêsi, definisi mêsi, tegese mêsi, tegesipun mêsi

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.