macan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

macan Aksara Jawa: (ma) (ca)ꦤ꧀ (n)
Lingga:

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko macan
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

araning kewan galak, dene arane








Kata kunci/keywords: arti macan, makna macan, definisi macan, tegese macan, tegesipun macan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.