madon

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

madon Aksara Jawa: (ma)ꦢꦺꦴ (do)ꦤ꧀ (n)
Lingga: (wadon)

  1. royal sahwat;







Kata kunci/keywords: arti madon, makna madon, definisi madon, tegese madon, tegesipun madon

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.