wadon

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

wadon Aksara Jawa: ꦮꦢꦺꦴꦤ꧀

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko wadon
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

putri ki kb lanang.








Kata kunci/keywords: arti wadon, makna wadon, definisi wadon, tegese wadon, tegesipun wadonBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org