wadon

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Basa Jawa[besut]

Pangucapan[besut]

Tembung aran[besut]

wadon (wa)ꦢꦺꦴ (do)ꦤ꧀ (n)

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko wadon
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

putri ki kb lanang.







Kata kunci/keywords: arti wadon, makna wadon, definisi wadon, tegese wadon, tegesipun wadon

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.