madoni

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

madoni Aksara Jawa: ꦩꦢꦺꦴꦤꦶ
Lingga: (madon)
krama/ngoko

  1. kaya wong wadon;;
Kacocogna karo wadon.








Kata kunci/keywords: arti madoni, makna madoni, definisi madoni, tegese madoni, tegesipun madoni
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org