maido

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

maido Aksara Jawa: (ma)ꦲꦶ (i)ꦢꦺꦴ (do)
Lingga:

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko maido
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

ora ngandêl;;

Kacocogna karo paido.







Kata kunci/keywords: arti maido, makna maido, definisi maido, tegese maido, tegesipun maido

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.