maido

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

maido Aksara Jawa: (ma)ꦲꦶ (i)ꦢꦺꦴ (do)
Lingga:

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko maido
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

ora ngandêl;;

Kacocogna karo paido.








Kata kunci/keywords: arti maido, makna maido, definisi maido, tegese maido, tegesipun maido
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org