makanan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

makanan Aksara Jawa: (ma) (ka) (na)ꦤ꧀ (n)
Lingga: (makan)

  1. êngg pc panganan.








Kata kunci/keywords: arti makanan, makna makanan, definisi makanan, tegese makanan, tegesipun makanan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.