maladi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

maladi
Lingga: (malad)
(Kw)

  1. murub, mêngangah;
  2. enr. mêmpêng bangêt, dêrêng bangêt, kêpengin bangêt;








Kata kunci/keywords: arti maladi, makna maladi, definisi maladi, tegese maladi, tegesipun maladi
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.