maling

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

maling

  1. (
ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko maling
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

pandung

krama
Krama maling
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

) durjana kang nyênyolong ing wayah bêngi;

  1. (
ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko maling
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

mandung

krama
Krama maling
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

) nyênyolong ing wayah bêngi;








Kata kunci/keywords: arti maling, makna maling, definisi maling, tegese maling, tegesipun maling
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.