malumah (mlumah)

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

malumah (mlumah)
Lingga: (lumah)

  1. raèning barang sing kaprênah ing dhuwur;
  2. sumèlèh peranganing kang dhuwur dumunung ing dhuwur; kb mêngkurêb;
  3. êngg olèhe banyu saka ing bêndungan tmr. sawah;







Kata kunci/keywords: arti malumah (mlumah), makna malumah (mlumah), definisi malumah (mlumah), tegese malumah (mlumah), tegesipun malumah (mlumah)

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.