mambu

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

mambu

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko mambu
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. kêtaman (ngrasakake) ambu;
  2. ngêtokake (nganakake) ambu;
  3. bosok ngêtokake ambu kang ora enak;
  4. pc wis ora payu (-wayu), ora ana kang arêp;








Kata kunci/keywords: arti mambu, makna mambu, definisi mambu, tegese mambu, tegesipun mambuBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org