manawa

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

manawa

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko manawa
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. yèn;
  2. mungguh ing (-aku, -kowe lsp);
  3. (bok manawa) bisa uga;
  4. pc yèn ora mêngkono mundhak;








Kata kunci/keywords: arti manawa, makna manawa, definisi manawa, tegese manawa, tegesipun manawa
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org