manggon

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

panorama[besut]

m

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko manggon
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. dêdunung ana ing;
  2. wis manjing ora bisa mari (tmr. lêlara, kamanuhan lsp);
  3. pc krasan;
  4. pc: wis mathuk, wis cocog karo watake
Kacocogna karo
  • ênggon, panggonan.








Kata kunci/keywords: arti manggon, makna manggon, definisi manggon, tegese manggon, tegesipun manggon
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org