manjanma

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Manjanman

basa Jawa[besut]

manjanma Aksara Jawa: (ma)ꦚ꧀ (ny) (ja)ꦤ꧀ (n) (ma)
Lingga: (janma)

  1. nitis dadi manungsa.









Kata kunci/keywords: arti manjanma, makna manjanma, definisi manjanma, tegese manjanma, tegesipun manjanma
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org