mari

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

mari

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko mari
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. sawise, sabakdane;
  2. wis pulih bêcik (ora nindakake ala), upama: mari kurang ajar;
  3. êngg wis rampung, êntèk;
  4. waras, pulih kaya kang mau;








Kata kunci/keywords: arti mari, makna mari, definisi mari, tegese mari, tegesipun mari
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org