marna

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

marna ak

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko marna
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. ngêcèt, nyungging;
  2. ngrumpaka, nyritakake;








Kata kunci/keywords: arti marna, makna marna, definisi marna, tegese marna, tegesipun marna
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org