maro

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

maro

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko maro
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. merang (mbage) dadi loro;
  2. pamêtune didum wong loro (tmr. nandur pari)
Kacocogna karo
  • paro.








Kata kunci/keywords: arti maro, makna maro, definisi maro, tegese maro, tegesipun maro
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org