maro

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

maro

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko maro
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. merang (mbage) dadi loro;
  2. pamêtune didum wong loro (tmr. nandur pari)
Kacocogna karo
  • paro.







Kata kunci/keywords: arti maro, makna maro, definisi maro, tegese maro, tegesipun maro

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.