masar

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

masar

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko masar
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. ak dodolan mênyang pasar;
  2. êngg têtuku mênyang pasar, nêmpur
Kacocogna karo
  • pasar.








Kata kunci/keywords: arti masar, makna masar, definisi masar, tegese masar, tegesipun masar
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org