matu

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

matu Aksara Jawa: (ma)ꦠꦸ (tu)
Lingga: (watu)
krama/ngoko

  1. atos kaya watu;








Kata kunci/keywords: arti matu, makna matu, definisi matu, tegese matu, tegesipun matu
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.