Menyang kontèn

mau

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

mau

ngoko
Krama mau
Ngoko mau
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. mentas baé, waktu kang kepungkur durung suwé (kang lagi mentas kelakon);
  2. kang mentas disebutaké;







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti mau, makna mau, definisi mau, tegese mau, tegesipun mau

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.