mau

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

mau

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko mau
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. mêntas bae, waktu kang kêpungkur durung suwe (kang lagi mêntas kêlakon);
  2. kang mêntas disêbutake;








Kata kunci/keywords: arti mau, makna mau, definisi mau, tegese mau, tegesipun mauBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "https://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=mau&oldid=80639"