mau

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

mau

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko mau
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. mêntas bae, waktu kang kêpungkur durung suwe (kang lagi mêntas kêlakon);
  2. kang mêntas disêbutake;








Kata kunci/keywords: arti mau, makna mau, definisi mau, tegese mau, tegesipun mauBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org