mau

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

mau

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko mau
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. mêntas bae, waktu kang kêpungkur durung suwe (kang lagi mêntas kêlakon);
  2. kang mêntas disêbutake;







Kata kunci/keywords: arti mau, makna mau, definisi mau, tegese mau, tegesipun mau

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.