mau

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

mau

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko mau
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. mêntas bae, waktu kang kêpungkur durung suwe (kang lagi mêntas kêlakon);
  2. kang mêntas disêbutake;








Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=mau&oldid=80639"