mbalik

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

mbalik
Lingga: (balik)

  1. bali ngênêr marang asale (tmr. lakuning angin lsp, uga ent);
  2. gênti mèlu marang mungsuhe;
  3. pc malik.








Kata kunci/keywords: arti mbalik, makna mbalik, definisi mbalik, tegese mbalik, tegesipun mbalik
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.