mblêndhuk

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

mblêndhuk
Lingga: (blêndhuk)
krama/ngoko

  1. gêdhe jêmbluk (tmr. wêtêng);
  2. gêdhe ing têngah (tmr. gêndul lsp);
  3. ks warêg, mêtêng.








Kata kunci/keywords: arti mblêndhuk, makna mblêndhuk, definisi mblêndhuk, tegese mblêndhuk, tegesipun mblêndhuk
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org