mbrèndhèli

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

mbrèndhèli krama/ngoko

  1. êngg padha bodhol wulune (rambute, godhonge)
Kacocogna karo








Kata kunci/keywords: arti mbrèndhèli, makna mbrèndhèli, definisi mbrèndhèli, tegese mbrèndhèli, tegesipun mbrèndhèli
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.