mbrisiki

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

mbrisiki krama/ngoko

  1. êngg nywara rame
Kacocogna karo








Kata kunci/keywords: arti mbrisiki, makna mbrisiki, definisi mbrisiki, tegese mbrisiki, tegesipun mbrisiki
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org