minuman

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

minuman Aksara Jawa: ꦩꦶ (mi)ꦤꦸ (nu) (ma)ꦤ꧀ (n)
Lingga: (minum)

  1. inuman kêras;;
Kacocogna karo inum.








Kata kunci/keywords: arti minuman, makna minuman, definisi minuman, tegese minuman, tegesipun minuman
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.