miranti

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

miranti Aksara Jawa: ꦩꦶ (mi) (ra)ꦤ꧀ (n)ꦠꦶ (ti)
Lingga:

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko miranti
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

pêpak ubarampene, wis sêdiya;;

Kacocogna karo piranti.








Kata kunci/keywords: arti miranti, makna miranti, definisi miranti, tegese miranti, tegesipun miranti
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org