misata

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

misata Aksara Jawa: ꦩꦶ (mi) (sa) (ta)
Lingga:

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko misata
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

êngg lêlungan;;

Kacocogna karo wisata.







Kata kunci/keywords: arti misata, makna misata, definisi misata, tegese misata, tegesipun misata

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.