mlayu

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

mlayu

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko mlayu
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. mlaku bantêr;
  2. minggat, miruda;
  3. pc lunga njaluk tulung marang;
  4. pc kalah, kasoran
Kacocogna karo
  • layu, playu.








Kata kunci/keywords: arti mlayu, makna mlayu, definisi mlayu, tegese mlayu, tegesipun mlayu
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org