molai

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

molai Aksara Jawa: ꦩꦺꦴ (mo) (la)ꦲꦶ (i)
Lingga:

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko molai
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

êngg wiwit.








Kata kunci/keywords: arti molai, makna molai, definisi molai, tegese molai, tegesipun molai
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org