mrangkani

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

mrangkani

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko mrangkani
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

ngêtrapi wrangka;

  1. ent mêngku
Kacocogna karo
  • wrangka.







Kata kunci/keywords: arti mrangkani, makna mrangkani, definisi mrangkani, tegese mrangkani, tegesipun mrangkani

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.