mudhun

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

mudhun Aksara Jawa: ꦩꦸ (mu)ꦝꦸ (dhu)ꦤ꧀ (n)
Lingga:

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko mudhun
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

ak mêdhun;;

Kacocogna karo mêdhun, udhun.








Kata kunci/keywords: arti mudhun, makna mudhun, definisi mudhun, tegese mudhun, tegesipun mudhun
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.