mula

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

mula

  1. (Kw) asal, oyod, wiwitan;
ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko mula
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

mila

krama
Krama mula
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

(wiwit ... mula) wiwit kawitan (biyèn), pancèn wis asal mangkono;

  1. (utawa mulane) ak kang dadi jalarane (wiwitane);
  2. (utawa mulane) ênggone mangkono iku marga ...;
  3. êngg pancèn, dhasar iya mangkono;
  4. (utawa mbok-, mêsthi-) êngg mêsthi bae;








Kata kunci/keywords: arti mula, makna mula, definisi mula, tegese mula, tegesipun mula
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org