mulai

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

mulai Aksara Jawa: ꦩꦸ (mu) (la)ꦲꦶ (i)
Lingga:

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko mulai
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

êngg wiwit.








Kata kunci/keywords: arti mulai, makna mulai, definisi mulai, tegese mulai, tegesipun mulai
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.