nagara

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

nagara

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko nagara
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. kutha kang didalêmi ing ratu;
  2. kutha papaning panggêdhening karesidhènan, kabupatèn lsp;
  3. tlatah kang kawêngku ing ratu (utawa presidhèn)
  4. tanah;
  5. pamarentah.







Kata kunci/keywords: arti nagara, makna nagara, definisi nagara, tegese nagara, tegesipun nagara

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.