napak

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

napak
Lingga: (tapak)

  1. tilas diidak ing, tilas diambah;
  2. (utawa napak tilas) nulad lêlakoning liyan;








Kata kunci/keywords: arti napak, makna napak, definisi napak, tegese napak, tegesipun napakBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org