ndhêkêr

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

ndhêkêr Aksara Jawa: ꦤ꧀ (n)ꦝꦼ (dhê)ꦏꦼ () (r)
Lingga: (dhêkêr)

  1. pc ks linggih nyêkukruk, turu.









Kata kunci/keywords: arti ndhêkêr, makna ndhêkêr, definisi ndhêkêr, tegese ndhêkêr, tegesipun ndhêkêr
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org