ndonga

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

ndonga Aksara Jawa: ꦤ꧀ (n)ꦢꦺꦴ (do) (nga)
Lingga: (donga)

  1. ngucapake donga (sêmbahyang);








Kata kunci/keywords: arti ndonga, makna ndonga, definisi ndonga, tegese ndonga, tegesipun ndonga

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.