ngêtokake

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

ngêtokake


ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko ngêtokake
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

nggawa mêtu, nglairake;;

Kacocogna karo wêtu.








Kata kunci/keywords: arti ngêtokake, makna ngêtokake, definisi ngêtokake, tegese ngêtokake, tegesipun ngêtokake
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.